De praktijk

Fysio Benoordenhout is een praktijk voor (orthopedische) manuele therapie, (sport-) fysiotherapie en orofaciaaltherapie (kaakfysiotherapie) en is gevestigd aan de Weissenbruchstraat 81 te Den Haag (Benoordenhout).

Drie (Orthopedisch) manueel therapeuten vormen al jaren een team, met het gezamenlijke doel uw zorgvraag optimaal te horen en te behandelen.

Een blessure of ongemak, b.v. lage rugklachten, krijgt bij ons een brede benadering. Dit houdt in dat gezocht wordt naar de oorsprong van de klacht. Werkhouding, looppatroon en het functioneren van gewrichten buiten het geirriteerde gebied, zoals voet en heup, worden hiervoor in onze behandeling betrokken.

Nieuwe therapeutische inzichten opgedaan door nascholing in Manueeltherapie, Dryneedling, Orofaciaaltherapie (kaakfysiotherapie) worden door ons bestudeerd en toegepast.

De praktijk bestaat uit 4 behandelkamers en 2 oefenruimten.

Naast de “Hands On” behandeling verricht door steeds dezelfde therapeut hebben de oefenruimten diverse mogelijkheden om het lichaam te trainen. Veel van de oefeningen en educatie kunnen online naar u door gestuurd worden, zodat u ook thuis kunt trainen. Door dit serieus te doen kan het aantal door ons te declareren behandelingen verminderen.

Direct online een afspraak maken?