De praktijk

Fysio Benoordenhout is een praktijk voor orthopedische manuele therapie, fysiotherapie en sport fysiotherapie en is gevestigd aan de Weissenbruchstraat 81 te Den Haag (Benoordenhout).

Vier Orthopedisch manueel therapeuten vormen al jaren een team, met het gezamenlijke doel uw zorgvraag optimaal te horen en te behandelen.

Een blessure of ongemak, b.v. lage rugklachten, krijgt bij ons een holistische benadering. Dit houdt in dat gezocht wordt naar de oorsprong van de klacht. Werkhouding, looppatroon en het functioneren van gewrichten buiten het geirriteerde gebied, zoals voet en heup, worden hiervoor in onze behandeling betrokken.

Nieuwe therapeutische inzichten opgedaan door nascholing in Osteopathie, Dryneedling, ViMove en Virtual reality worden door ons bestudeerd en toegepast.

De praktijk bestaat uit 4 behandelkamers en 2 oefenruimten.

Naast de “Hands On” behandeling verricht door steeds dezelfde therapeut hebben de oefenruimten diverse mogelijkheden om het lichaam te trainen. Veel van de oefeningen en educatie kunnen online naar u door gestuurd worden, zodat u ook thuis kunt trainen. Door dit serieus te doen kan het aantal door ons te declareren behandelingen verminderen.

Voor Nederland en verre omstreken uniek is ViMove van Dorsavi. Sensoren op het lichaam aan gebracht kunnen diverse houdingen en bewegingen analyseren. Dit kan in onze praktijk, maar ook erbuiten tijdens werk, of thuis. Dit geldt ook voor uw hardlopen

Samenwerking

De unieke samenwerking met het Binnendijk Instituut voor meten en trainen, welke bij ons in het pand is gevestigd, heeft de holistische denkwijze van onze praktijk helpen vergroten.

Naast inspanningstesten en loopschema’s kunt u bij hen terecht voor ademtherapie en een health check.

Direct online een afspraak maken?